fbpx

Promosi Hari Bapa

1 Jun 2024 – 30 Jun 2024

Beli satu unit, dapatkan 30% OFF unit kedua*
Untuk Zirkon 1 & 2

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Memperkenalkan Oticon Own™

Alat bantu pendengaran tersuai dibangunkan untuk keselesaan optimum, budi bicara dan pengalaman bunyi yang luar biasa.

Oticon Zircon™

Kualiti bunyi yang hebat, kebolehcasan semula dan ketersambungan supaya anda boleh meraikan kehidupan di sekeliling anda.

N

15 lokasi yang sesuai di Malaysia

N

Pakar audiologi dan audiometrik bertauliah

N

Memasang lebih daripada 15,000 pesakit

N

Pelbagai alat bantu pendengaran dan perkhidmatan

Alat Bantu Pendengaran untuk Kualiti Hidup yang Lebih Baik

Nikmati bunyi kehidupan dengan lebih jelas sekali lagi dengan alat bantuan pendengaran. Ambil ujian pendengaran untuk mengetahui tentang kesihatan pendengaran anda atau bercakap dengan pakar audiologi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang penyelesaian penjagaan pendengaran kami.

ezgif 5 318ea72f835b

Ketahui Mengenai Kehilangan Pendengaran

Kehilangan pendengaran boleh menyebabkan anda semakin jauh daripada orang yang anda sayangi dan hilang minat terhadap hobi anda. Ketahui lebih lanjut tentang kehilangan pendengaran di sini.

ezgif 3 81ed928388e4

Tempah Janji Temu

Jadualkan perundingan percuma dengan pakar audiologi kami yang mesra untuk mendapatkan ujian pendengaran anda atau mengetahui lebih lanjut tentang alat bantu pendengaran dan perkhidmatan kami.

pembuat gif ezgif.com

Cari Klinik Pendengaran

Rakan Pendengaran mempunyai 15 klinik terletak di seluruh Malaysia. Ambil ujian pendengaran asas percuma di klinik terdekat anda.

Mengenai Rakan Kongsi Pendengaran

Sebagai sebahagian daripada kumpulan Audika, Hearing Partners dilengkapi dengan lebih 100 tahun kepakaran audiologi dan disokong oleh lebih daripada 4,000 klinik di seluruh dunia. Kami menyediakan penyelesaian pendengaran yang diperibadikan dan pelbagai pilihan alat bantu pendengaran berkualiti tinggi daripada Oticon. Di Rakan Kongsi Pendengaran, kami menggunakan kepakaran dan teknologi kami untuk meningkatkan kehidupan mereka yang mengalami kehilangan pendengaran. Jangkakan tahap penjagaan yang luar biasa dan penyelesaian tersuai yang direka untuk memenuhi keperluan anda.

Alat Bantu Pendengaran dan Aksesori Berkualiti

Alat bantu pendengaran Oticon dikuasakan oleh teknologi inovatif yang direka untuk memberi pengguna akses kepada pemandangan bunyi holistik.

Perkhidmatan Penjagaan Pendengaran Peribadi

kami pakar audiologi akan mencadangkan penyelesaian pendengaran yang paling sesuai dengan keperluan pendengaran dan pilihan gaya hidup anda.

Klinik Penjagaan Pendengaran Boleh Akses

Dengan klinik pendengaran yang terletak di banyak bandar utama di seluruh Malaysia, Rakan Kongsi Pendengaran mudah diakses oleh semua.

Model Alat Bantu Pendengaran Kami

Dapatkan pelbagai pilihan alat bantu pendengaran Oticon untuk orang dewasa dan kanak-kanak di mana-mana klinik pendengaran kami. Kami tawarkan belakang telinga (BTE) dan dalam telinga (ITE) gaya yang sesuai dengan keperluan unik anda. Semak imbas pilihan kami di bawah.

Perkhidmatan Penjagaan Pendengaran Kami

Terokai perkhidmatan penjagaan pendengaran kami termasuk ujian pendengaran untuk orang dewasa dan kanak-kanak, ujian diagnostik pening dan keseimbangan, rawatan tinnitus dan penjagaan jarak jauh. Pakar audiologi kami juga akan membantu anda mencari alat bantu pendengaran yang sesuai untuk keperluan khusus anda.

Ujian Pendengaran untuk Dewasa

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pengurusan Tinnitus

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Pemasangan dan Pemilihan Alat Bantu Dengar

Penjagaan Jauh

Ujian Pendengaran untuk Dewasa

Ujian Pendengaran untuk Kanak-kanak

Pengurusan Tinnitus

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Pemasangan dan Pemilihan Alat Bantu Dengar

Penjagaan Jauh

Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Testimoni Pelanggan Kami

Thomas Chan, Pengguna Oticon More™

Rosie Wee, Pengguna Oticon More™
Cynthia Tan, Pengguna Oticon More™
testimoni Hp1
testimoni Hp2
Testimoni HP Klang 1

Jasa cemerlang mereka di luar dugaan saya. Saya adalah pengguna jenama lain sebelum ini, tetapi pencapaian dan bantuan baik mereka yang membuka mata saya; ada orang di luar sana membantu mereka yang memerlukan dengan sepenuh hati, bukan sahaja membuat wang.

Kini, saya sebahagian daripada keluarga mereka dan saya sentiasa menikmati perkhidmatan mereka. Saya benar-benar gembira dan sentiasa.

- Dr Ganesh Tharumarajah

Saya fikir saya akan diasingkan selama-lamanya. Saya tidak pernah membayangkan unit ini boleh mengembalikan kegembiraan saya. Terima kasih kepada pasukan Hearing Partners Klang yang mendedahkan cara untuk mendapatkan pendengaran yang lebih baik dan kualiti hidup yang lebih baik.

Kini saya dapat menyertai perhimpunan keluarga dan perbualan seperti dahulu. Awak penyelamat hidup saya.

- Sadiman Mingan

Pendengaran saya semakin teruk; unit sebelumnya tidak mencukupi untuk saya. Terima kasih kepada Rakan Pendengaran Klang yang memperkenalkan alat bantu pendengaran Berkuasa yang mengubah hidup saya dengan lebih baik. Penerangan yang jelas dan mudah difahami, layanan mesra dan ikhlas yang sangat menyentuh hati saya.

Saya benar-benar berterima kasih atas kerja cemerlang anda.

- Sa'adiah Saari

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!