fbpx
Oticon Jet 1

Oticon Jet™

Nikmati kualiti bunyi yang hebat dengan Oticon Jet™

Dengar bunyi di sekeliling anda dalam resolusi tinggi dengan Oticon Jet™ dan nikmati pengalaman mendengar yang selesa yang bebas daripada maklum balas dan bunyi yang tidak diingini.

Teknologi Pendengaran Otak 1

Dilengkapi dengan teknologi BrainHearing™

Memandangkan anda mendengar dengan otak anda, Oticon Jet™ menampilkan teknologi BrainHearing™ yang direka untuk membantu anda memahami bunyi. Cip mikro Oticon Jet™ sangat pantas sehingga mengurangkan bunyi antara perkataan.

Mengurangkan maklum balas

Menapis dan mengurangkan bunyi yang tidak diingini

Oticon Jet™ membantu anda memfokus pada bunyi di hadapan anda dengan mengurangkan secara beransur-ansur bunyi yang tidak diingini daripada persekitaran yang semakin bising. Ini memudahkan anda mengikuti perbualan dalam persekitaran yang bising.

Mengurangkan bunyi yang tidak diingini

Mengurangkan bunyi serak dan siulan

Teknologi anti-maklum balas Oticon mengurangkan jeritan atau siulan di telinga anda apabila seseorang mendekat – seperti orang yang disayangi datang untuk memeluk. Oleh itu, anda boleh menikmati pengalaman mendengar yang lebih selesa.

Temui pendengaran Oticon Jet™
gaya bantuan

Oticon Jet™ memberi anda sembilan gaya untuk dipilih, jadi anda boleh mencari gaya yang sesuai untuk anda. Dan dengan lima warna berbeza, anda boleh memilih warna yang paling sesuai dengan warna rambut atau kulit anda. 

Gaya alat bantu pendengaran Oticon Jet

Kekal berhubung dengan Oticon Jet™

Oticon Jet™ menyambung kepada peranti yang serasi melalui teknologi Bluetooth® Tenaga Rendah termaju. Terokai pilihan sambungan yang tersedia di bawah.

Strim muzik dan bunyi

Strim muzik dan bunyi dengan lancar

Oticon Jet™ serasi dengan apl Oticon ON. Apl ini membolehkan anda menstrim muzik atau bunyi dari TV anda ke alat bantu pendengaran anda dan melaraskan kelantangan dan program.

Sambung ke peranti pintar

Sambung ke peranti pintar anda dengan cepat

Oticon Jet™ boleh digunakan dengan peranti Apple seperti iPhone, iPad dan iPod touch. Ia juga boleh digunakan dengan peranti Android seperti telefon pintar dan tablet.

Kawal alat bantu pendengaran anda

Kawal alat bantu pendengaran anda dengan mudah

Dengan apl Oticon Companion, anda boleh mengawal alat bantu pendengaran anda dengan sentuhan jari. Laraskan kelantangan alat bantu pendengaran anda atau bertukar antara program mendengar dengan mudah.

Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Cari terdekat anda
klinik pendengaran

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!