fbpx
Memasang Oticon CROS menggunakan Genie pada skrin berskala ASI 49787

Oticon Cros™

Pengalaman bunyi 360° revolusioner untuk pekak sebelah

Bayangkan duduk dalam mesyuarat penting dan tidak dapat menentukan siapa yang bercakap. Atau perlu memilih antara mendengar TV di pesta untuk acara sukan berbanding bercakap dengan tetamu lain. Jika anda mengalami pekak sebelah, keadaan di mana terdapat kehilangan pendengaran yang ketara atau menyeluruh pada sebelah telinga, anda menghadapi cabaran seperti ini setiap hari. Memperkenalkan Oticon CROS™, penyelesaian yang direka khusus untuk membantu anda mengatasi cabaran seperti ini.

Oticon CROS penyelesaian terdiri daripada dua bahagian:

cros 1 2 1 1

Pemancar dengan mikrofon yang secara wayarles mengambil dan menghantar bunyi dari telinga anda yang lebih lemah ke telinga yang lebih baik.

cros 1 2 1 2

Alat bantu pendengaran yang menangkap bunyi daripada pemancar dan memainkannya di telinga anda yang lebih baik.

Oticon CROS tersedia dalam pelbagai warna dan gaya untuk dipadankan dengan rambut atau warna kulit anda.

crs

Pencetak/Litograf Bersara. Veteran Tentera. Pengasuh.

Pekak sebelah mata tidak lagi mengenepikan Peter sekarang kerana dia memakai Oticon CROS™.

Mendengar bunyi di sekeliling adalah penting untuk bapa keluarga dan penjaga yang setia ini.

“Menonton bola sepak Ahad adalah tradisi untuk keluarga saya. Saya seronok meluangkan masa bersama anak-anak dan cucu saya dan saya suka Oticon CROS™ memberi saya keupayaan untuk berbual sambil masih boleh mendengar permainan di latar belakang. Kualiti bunyi adalah sentuhan sebenar.” - Peter M.

cros 2

Ingin melihat sama ada Oticon CROS adakah sesuai untuk anda? Cari profesional penjagaan pendengaran berhampiran anda untuk bermula.

Terbuka kepada dunia di sekeliling anda

Ia boleh menjadi sangat mencabar untuk mengikuti perbualan apabila anda mengalami kehilangan pendengaran pada sebelah telinga. Oticon CROS™ ialah satu-satunya penyelesaian di pasaran yang memberikan anda akses 360° kepada bunyi, terima kasih kepada ciri revolusionernya – OpenSound Navigator™. OpenSound Navigator sentiasa mengimbas persekitaran, mengimbangi tahap bunyi dan menghilangkan bunyi yang tidak diingini. Oticon CROS™ membantu anda terlibat secara aktif dalam perbualan dalam semua jenis persekitaran mendengar.

cros 1 2 2

Teknologi alat bantu pendengaran tradisional

cros 1 2 1

Teknologi OpenSound Navigator

Cross img terakhir

Kebebasan untuk berbuat lebih banyak

Bunyi yang distrim adalah bahagian semula jadi dalam kehidupan kita, dengan atau tanpa kehilangan pendengaran. Tetapi ia boleh menjadi sangat mencabar untuk menstrim bunyi secara langsung dan meneruskan perbualan jika anda mengalami kehilangan pendengaran pada sebelah telinga. Oticon CROS™ ialah penyelesaian CROS™ pertama di dunia yang memungkinkan untuk melakukan kedua-duanya.

Teknologi TwinLink™ membolehkan anda menyambung kepada strim audio luaran pada masa yang sama mempunyai akses kepada bunyi pada bahagian telinga anda yang lebih lemah. Dengan Oticon CROS™ anda akan dapat menonton televisyen atau mendengar muzik sambil pada masa yang sama menjalankan perbualan dengan seseorang yang berada di sisi anda yang lebih miskin.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Oticon CROS, cari profesional penjagaan pendengaran berhampiran anda.

Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Cari terdekat anda
klinik pendengaran

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!