fbpx
Oticon Opn Main Tangkapan Telinga miniRITE T Girl JBP 4078 300dpi C Oticon berskala

Oticon Opn Play™

Buka dunia anak anda

Oticon Opn Main membantu anak anda menjadi begitu sahaja
- seorang kanak-kanak

Sebagai ibu bapa, anda mungkin mempunyai banyak soalan: Bagaimanakah anak anda menghadapi penjagaan harian atau sekolah? Adakah dia akan berkawan? Bagaimana pula dengan masa depan? Dengan Oticon Opn Play™, akhirnya terdapat alat bantu pendengaran termaju yang membolehkan anak anda belajar, membesar, bermain dan berkembang maju. Buka dunia mereka, biarkan mereka bermain, ketawa bersama rakan-rakan, biarkan mereka bermimpi tentang masa depan. Sama seperti kanak-kanak lain.

cros 1 2 2

Terbuka kepada kejayaan dalam penjagaan pendengaran kanak-kanak

Oticon Opn Play™ memberikan anak anda akses 360º kepada dunia dan membantu anak anda membezakan antara bunyi yang bermakna dan bunyi yang tidak relevan dan mengganggu. Teknologi OpenSound Navigator™ kami meningkatkan pemahaman pertuturan dalam persekitaran yang bising dan menyokong pembelajaran sampingan dengan memberikan anak anda akses kepada berbilang pembesar suara dalam persekitaran.

cros 1 2 1

Daripada teknologi tradisional kepada bunyi terbuka revolusioner

Sebelum Oticon Opn Play™, teknologi arah omni tradisional boleh membebankan anak anda dengan akses kepada semua bunyi dan bunyi, sama ada berkaitan atau tidak. Atau, mereka boleh dipasang dengan teknologi arah tradisional yang menutup bunyi dan menyekat peluang untuk belajar.

Oticon Opn Main menandakan perubahan daripada mendengar dunia kepada benar-benar memahami dunia. Inovasi terobosan ini membolehkan anak anda menikmati pemandangan bunyi yang penuh dan seimbang.

op 1 2 1

Beri anak anda peluang yang lebih baik untuk belajar

Berbanding dengan kanak-kanak yang mempunyai pendengaran normal, kanak-kanak yang mengalami masalah pendengaran lebih sukar untuk memahami pertuturan dan mengembangkan kemahiran bahasa dalam bunyi bising. Berikan anak anda kelebihan pembelajaran dengan Oticon EduMic. EduMic dan Opn Play™ bekerjasama untuk membantu mengatasi cabaran dalam bilik darjah dengan menyampaikan akses yang stabil dan jelas kepada suara guru.

alat bantu pendengaran Opn Play™

Keluarga produk berprestasi tinggi

Anda dan anak anda boleh memilih antara empat gaya berbeza, setiap satu sesuai untuk kehilangan pendengaran daripada ringan hingga teruk: gaya PP BTE tradisional; gaya miniRITE atau miniRITE T (telecoil) yang kecil dan bijaksana; dan miniRITE R baharu, instrumen litium-ion boleh dicas semula terkini dalam reka bentuk yang bijak.

Opn Main datang dalam pelbagai 12 warna untuk melengkapkan rambut dan kulit secara diam-diam atau untuk menjadi cerah dan berwarna-warni. Koleksi pelekat hiasan yang menyeronokkan juga tersedia supaya anak anda boleh menambah personaliti mereka sendiri pada alat bantuan pendengaran.

op 1 2 2

Menghubungkan anak anda dengan dunia

Oticon Opn Play™ bersambung dengan lancar dengan telefon pintar dan tablet moden. Dengan ConnectClip pilihan, alat bantu pendengaran anak anda bertukar menjadi set kepala berkualiti tinggi. Ini memberi anak anda akses kepada penstriman wayarles untuk muzik, filem, panggilan telefon dan banyak lagi daripada telefon pintar, tablet dan komputer riba.

op 1 3 1 3

ConnectClip

Mikrofon jauh ConnectClip Oticon memudahkan anak anda berkomunikasi dengan rakan dan keluarga yang melibatkan jarak atau bunyi bising.

op 1 3 1 1

Penyelesaian bilik darjah

Opn Play™ menawarkan pelbagai pilihan sambungan bilik darjah untuk menyokong pembelajaran, termasuk menyediakan akses yang jelas kepada bunyi audio dan suara guru menggunakan Oticon EduMic.

op 1 3 1 2

Apl Oticon ON

Apl ini menawarkan pelbagai ciri menjadikannya mudah untuk mengawal dan menggunakan alat bantu pendengaran Opn Play™.

Direka bentuk untuk menghadapi ujian zaman kanak-kanak

Oticon Opn Play™ menawarkan penjagaan pendengaran yang luar biasa tanpa menjejaskan keselamatan dan kesejahteraan anak anda.

Kekukuhan

Direka dengan mengambil kira kehidupan aktif dan keselamatan kanak-kanak.

Pintu bateri tahan gangguan

Membantu mengelakkan bateri daripada capaian jari yang ingin tahu.

Diperakui IP68

Memastikan rintangan habuk dan air, untuk menahan kelembapan dan suhu yang berbeza-beza.

Bebas alergen

Tidak termasuk lebih daripada 200 bahan yang berpotensi berbahaya termasuk phthalates. Juga, dicat dengan cat biokompatibel dan hypoallergenic sepenuhnya.

Lampu LED untuk ketenangan fikiran sepenuhnya

Memberi pengesahan visual kepada penjaga dan guru bahawa bateri berfungsi dengan baik.

Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Cari terdekat anda
klinik pendengaran

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!