fbpx
Oticon Xceed Play BTE SP JBP 1059 berskala

Oticon Xceed Play™

Alat bantu pendengaran kanak-kanak yang paling berkuasa di dunia

Oticon Xceed Play™ yang revolusioner ialah satu-satunya alat bantu pendengaran di pasaran yang memberikan pengalaman bunyi terbuka kepada kanak-kanak dari semua peringkat umur yang mengalami kehilangan pendengaran yang teruk hingga teruk.

Oticon Xceed Playmemberi anak anda:

xp 1 4 1

Teknologi BrainHearing™

Adalah penting bahawa alat bantu pendengaran anak anda menyokong cara otak memahami bunyi secara semula jadi. Oticon Xceed Play™ menyediakan otak anak anda dengan keadaan terbaik untuk mendengar dengan cara yang membantu otak mereka belajar dan berkembang.

xp 1 4 4

Akses 360° kepada pertuturan

Kanak-kanak yang mengalami kehilangan pendengaran yang teruk hingga mendalam memerlukan lebih banyak sokongan untuk memisahkan suara daripada bunyi bising. Oticon Xceed Play™ memberikan anak anda akses kepada pertuturan yang lebih jelas dari semua arah untuk mendengar dan belajar yang lebih baik.

xp 1 4 3

Pencegahan bunyi siulan

Teknologi pecah tanah dalam Oticon Xceed Play™ membantu menghalang maklum balas daripada berlaku supaya anak anda boleh menikmati isyarat pertuturan yang lebih jelas dan stabil, dan menerima sehingga 20% lebih banyak butiran pertuturan, yang penting untuk perkembangan bahasa.

xp 1 4 2

Sambungan wayarles yang mudah

Kanak-kanak dan remaja yang mengalami kehilangan pendengaran yang teruk hingga mendalam sangat menghargai aksesori dan alat tambah yang menjadikan kehidupan seharian mereka lebih mudah dengan menambah baik isyarat bunyi pada alat pendengaran mereka.

Xceed Main alat pendengaran

Satu kejayaan dalam penjagaan pendengaran untuk kanak-kanak yang mengalami kehilangan pendengaran yang teruk hingga mendalam

Oticon Xceed Play™ didatangkan dalam dua gaya: kuasa super BTE (SP) dan kuasa ultra BTE (UP) masing-masing sesuai untuk kehilangan pendengaran yang teruk hingga mendalam. Dengan 12 warna yang berbeza untuk dipilih, anak anda boleh memilih untuk menonjolkan diri dengan pilihan yang cerah dan berwarna-warni atau memilih warna yang sesuai dengan warna rambut dan kulit. Kedua-dua gaya juga termasuk koleksi pelekat hiasan yang menyeronokkan yang boleh digunakan oleh anak anda untuk memperibadikan alat bantu pendengaran mereka.

ezgif.com pembuat gif 4 1

Bantu anak anda berhubung dengan mudah dengan dunia di sekeliling mereka

Oticon Xceed Play™ menyambung secara wayarles ke telefon pintar moden dan memberikan anak anda akses kepada pelbagai aksesori yang memudahkan untuk mengambil bahagian di sekolah, menikmati muzik dan berseronok dengan rakan-rakan.

xp 1 3 3

ConnectClip

Mikrofon jauh ConnectClip Oticon memudahkan anak anda berkomunikasi dengan rakan dan keluarga yang melibatkan jarak atau bunyi bising.

xp 1 3 2

Penyelesaian bilik darjah

Xceed Play™ menawarkan pelbagai pilihan sambungan bilik darjah untuk menyokong pembelajaran, termasuk menyediakan akses yang jelas kepada bunyi audio dan suara guru menggunakan Oticon EduMic.

xp 1 3 1

Apl Oticon ON

Apl ini menawarkan pelbagai ciri menjadikannya mudah untuk mengawal dan menggunakan alat bantu pendengaran Xceed Play™.

Direka bentuk untuk menghadapi ujian zaman kanak-kanak

Oticon Xceed Play™ menawarkan penjagaan pendengaran yang luar biasa tanpa menjejaskan keselamatan dan kesejahteraan anak anda.

Kekukuhan

Direka dengan mengambil kira kehidupan aktif dan keselamatan kanak-kanak.

Pintu bateri tahan gangguan

Membantu mengelakkan bateri daripada capaian jari yang ingin tahu.

Diperakui IP68

Memastikan rintangan habuk dan air, untuk menahan kelembapan dan suhu yang berbeza-beza.

Bebas alergen

Tidak termasuk lebih daripada 200 bahan yang berpotensi berbahaya termasuk phthalates. Juga, dicat dengan cat biokompatibel dan hypoallergenic sepenuhnya.

Lampu LED untuk ketenangan fikiran sepenuhnya

Memberi pengesahan visual kepada penjaga dan guru bahawa bateri berfungsi dengan baik.

Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Cari terdekat anda
klinik pendengaran

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!