fbpx
keluarga asia bahagia ayah ibu anak perempuan menggunakan komputer tablet teknologi duduk sofa ruang tamu rumah min skala

Oticon Xceed™

Memperkenalkan alat bantu pendengaran yang paling berkuasa di dunia

Orang yang mengalami kehilangan pendengaran yang teruk bergantung kepada alat bantuan pendengaran untuk menjalani setiap hari, dan ia boleh menjadi sangat mencabar untuk mengikuti perbualan dengan sekumpulan rakan, ahli keluarga atau rakan sekerja. Jika beberapa orang bercakap, ia menjadi lebih sukar dan lebih memenatkan untuk memahami perbualan. Dengan teknologi terobosan baharu dalam Oticon Xceed™, anda kini akan mendapat sokongan yang anda perlukan untuk mengambil bahagian secara aktif dalam situasi ini tanpa perlu bergantung pada tekaan dan bacaan bibir. Oticon Xceed™ membuka dunia anda seperti sebelum ini.

ezgif.com pembuat gif 20

Nikmati akses 360° kepada pertuturan

Oticon Xceed™ ialah satu-satunya alat bantu pendengaran yang berkuasa di pasaran dengan pengalaman OpenSound. Jadi kini usaha mendengar yang kurang diperlukan untuk menjadi sebahagian daripada perbualan walaupun dengan beberapa orang.

ezgif.com pembuat gif 21

Selamat tinggal siulan yang menjengkelkan

Maklum balas ialah bunyi yang menjengkelkan yang biasanya berlaku apabila sesuatu dan seseorang mendekati alat bantu pendengaran anda. Oticon Xceed™ menghalangnya daripada berlaku dan membolehkan anda menikmati pertuturan yang jelas dengan siulan yang berkurangan dengan ketara.

ezgif.com pembuat gif 23

Sambung ke kehidupan seharian anda

Dengan Oticon Xceed™ anda boleh menyambung secara wayarles ke telefon pintar yang serasi dan mendapat akses kepada pelbagai aksesori dengan penstriman terus bunyi stereo ke kedua-dua telinga.

ezgif.com pembuat gif 22

Teknologi BrainHearing™ yang terbukti

Oticon Xceed™ membezakan pertuturan daripada hingar dan menguruskan semua sumber bunyi secara individu. Pengurangan hingar pertama membolehkan anda mendengar pertuturan dengan lebih baik dan memudahkan anda memahami perkara yang diperkatakan.

Buka dunia anda kepada orang di sekeliling anda

Alat bantu pendengaran berkuasa dengan hala tuju tradisional tidak memberikan akses kepada semua pembesar suara, sebaliknya fokus hanya pada orang di hadapan anda. Oticon Xceed™ mengubahnya dan membuka dunia di sekeliling anda. Xceed™ menyediakan akses kepada semua pertuturan dan bunyi yang berkaitan serta membezakan pertuturan daripada hingar dalam proses.

xceed 1 2 1

Pendengaran dengan teknologi alat bantu pendengaran tradisional

xceed 1 2 2

Mendengar dengan Oticon Xceed™

ezgif.com pembuat gif 43

Dengar pertuturan dari semua arah dengan kurang bunyi

Alat bantu pendengaran dengan hala tuju tradisional tidak memberi anda akses kepada semua pembesar suara, tetapi fokus hanya pada orang di hadapan anda, Oticon Xceed™ mengubahnya dan membuka diri kepada dunia sekeliling anda. Ini memberi anda akses kepada semua pertuturan dan bunyi yang berkaitan serta membezakan pertuturan daripada hingar dalam proses.

Oticon Xceed™ memberi anda manfaat BrainHearing™ yang terbukti

Anda mendengar dengan otak anda, bukan telinga anda. Oleh itu, adalah penting bahawa alat bantu pendengaran anda cukup pantas untuk mengikuti perkembangan otak anda.

Teknologi BrainHearing™ dalam Oticon Xceed™ mengimbas persekitaran anda 100 kali sesaat dan memberikan anda faedah berikut^:

10% kejelasan pertuturan yang lebih baik
10% usaha mendengar pelajaran
Membantu anda mengingati lebih banyak perkara yang baru diperkatakan

ezgif.com pembuat gif 36
keluarga asia muda yang bahagia ibu kanak-kanak bermain bersama sofa rumah anak perempuan cium ibunya menikmati gembira berehat menghabiskan masa bersama-sama ruang tamu moden petang min skala

Pendekatan baharu yang radikal untuk mengendalikan bunyi lolongan

Alat bantu pendengaran sebelum ini biasanya telah menangani masalah maklum balas dengan hanya mengecilkan kelantangan. Tetapi Oticon Xceed™ mengendalikan maklum balas dengan cara yang baharu dan boleh menghalangnya daripada berlaku. Jadi kini anda boleh menikmati isyarat pertuturan yang jelas dan stabil sepanjang hari di mana lolongan berkurangan dengan ketara.

Anda berhutang pada diri sendiri untuk mencubanya

Kini dan sekali lagi teknologi mengambil langkah besar ke hadapan dan menawarkan penambahbaikan dan faedah baharu yang menolak had apa yang boleh dilakukan oleh alat bantu pendengaran terhadap kualiti hidup anda. Oticon Xceed™ adalah salah satu daripada detik itu. 

keluarga muda asia menikmati menggunakan komputer riba bersama-sama rumah gaya hidup suami muda isteri anak perempuan gembira memeluk bermain selepas sarapan pagi rumah dapur moden skala

Dunia Baru vs Dunia Lama

Alat bantu pendengaran dengan hala tuju tradisional tidak memberikan anda akses kepada semua pembesar suara, tetapi fokus hanya pada orang di hadapan anda. Oticon Xceed™ mengubahnya dan membuka diri kepada dunia di sekeliling anda. Ini memberi anda akses kepada semua pertuturan dan bunyi yang berkaitan serta membezakan pertuturan daripada hingar dalam proses

Ini ialah Oticon Power

Xceed™ tersedia dalam dua gaya dan tujuh warna berbeza untuk dipadankan dengan warna kulit atau warna rambut anda.

ezgif.com pembuat gif 6
ezgif.com pembuat gif 41 berskalaezgif.com pembuat gif 40 skala
Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Cari terdekat anda
klinik pendengaran

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!