fbpx

Sejarah kita

2020 CNY Shara

117 Tahun Pengalaman Sejak 1904

Rakan Pendengaran adalah sebahagian daripada Kumpulan Audika, salah satu penyedia penjagaan pendengaran terkemuka dunia, dengan lebih daripada 2,800 klinik terletak di 24 pasaran.

Audika Group ialah bahagian penjagaan pendengaran Demant, salah satu syarikat terkemuka dalam Penjagaan Kesihatan dan Penyelidikan Pendengaran di seluruh dunia. Sejak penubuhannya pada tahun 1904, Demant telah berkembang menjadi sebuah syarikat yang memperjuangkan inovasi, perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, kepimpinan industri dan pertumbuhan berterusan. Kini, Demant menggaji lebih 14,000 kakitangan di lebih 30 negara dan mengedarkan penjagaan kesihatan pendengaran dan penyelesaian audio pintar kepada orang di lebih 130 negara.

Di Malaysia, Rakan Pendengaran menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan pendengaran untuk individu yang didiagnosis dengan kehilangan pendengaran. Keupayaan untuk mendengar dengan jelas dan tepat adalah kemahiran komunikasi yang penting dan tanpanya, ramai orang berasa terasing dan tersisih daripada aktiviti sosial. Fokus kami adalah untuk terus menyediakan penjagaan kesihatan pendengaran yang diperibadikan dan pakar kepada setiap individu, kerana kami tahu tiada penyelesaian 'satu yang sesuai untuk semua' dalam hal pendengaran.

Mengapa Rakan Pendengaran?

Mengisi jurang dan keperluan dalam industri ini, pusat kami telah berkembang maju dan kami mempunyai 12 cawangan yang terletak di seluruh Malaysia pada masa ini. Kami juga terus berkembang ke seluruh Asia di negara seperti Singapura, Vietnam, Myanmar, Indonesia dan Filipina.

Matlamat kami

Matlamat kami

Rakan Kongsi Pendengaran komited untuk bekerjasama dengan pelanggan kami untuk mencari penyelesaian penjagaan pendengaran terbaik yang sesuai dengan gaya hidup dan keperluan mereka.

Visi kami

Visi kami

Membuat perubahan kepada kehidupan bermasalah pendengaran dan meningkatkan kualiti hidup mereka.

Nilai kami

Nilai kami

Belas Kasihan, Integriti, Profesionalisme, Semangat dan Kualiti

Alat pendengaran yang sesuai untuk pesakit

perkhidmatan kami

Rakan Kongsi Pendengaran menumpukan pada menawarkan produk dan perkhidmatan penjagaan pendengaran tersuai seperti:

  • Penilaian pendengaran
  • Alat Pendengaran
  • Implan koklea
  • Pengurusan tinnitus
  • Ujian diagnostik pening dan keseimbangan
  • Tele-audiometri melalui RemoteCare

Pasukan kami berdedikasi untuk menyesuaikan perkhidmatan penjagaan dan pelan rawatan kami dan menegakkan tahap profesionalisme yang tinggi. Kami juga membantu pelanggan kami dalam pemilihan instrumen dan proses penjagaan selepas pemasangan untuk meningkatkan kualiti hidup anda.

Perbezaan Kami

Di Rakan Kongsi Pendengaran, kami tahu bahawa kesihatan pendengaran anda adalah kunci kepada kualiti hidup yang lebih baik. Itulah sebabnya anda boleh mengharapkan pelan rawatan dan penyelesaian yang diperibadikan.

Perkhidmatan unggul untuk keperluan pendengaran anda

Pakar audiologi pemastautin dan profesional penjagaan pendengaran kami didorong oleh keputusan. Dari perundingan pertama anda dengan kami, kami berusaha untuk memberikan penjagaan yang terbaik untuk keperluan unik anda. Kami berjanji untuk menangani kebimbangan anda berkaitan kesihatan pendengaran anda dan menawarkan penyelesaian yang disesuaikan serta nasihat susulan segera.

Jadualkan temu janji percuma

Medan yang diperlukan ditanda^.

"*" menunjukkan medan yang diperlukan

Nama*
Tersembunyi

Dengan menyerahkan borang dalam talian, anda bersetuju menerima Rakan Kongsi Pendengaran dasar privasi.

Medan ini adalah untuk tujuan pengesahan dan hendaklah dibiarkan tidak berubah.

Cari terdekat anda
klinik pendengaran

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!