fbpx
The Landmark, No 1-5 Level 1, MTBBT 2, Jalan Batu Nilam 16, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang, Selangor.
41200
Bukit Tinggi
The Landmark, No 1-5 Level 1, MTBBT 2, Jalan Batu Nilam 16, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang, Selangor.
+603 3323 3527
monr@hearing-partners.com
010-315 4324

Klinik Pendengaran di Bukit Tinggi

Rakan Pendengaran di Bukit Tinggi

Rakan Pendengaran Klinik Bukit Tinggi

Alamat:

The Mercu Tanda, No 1-5 Tahap 1, MTBBT 2,
Jalan Batu Nilam 16, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang, Selangor.

Terletak di tengah-tengah bandar Klang, cawangan Bukit Tinggi kami terletak di dalam The Landmark di Aras 1 (di atas Bilik Pameran Mercedes). The Landmark boleh diakses dari AEON Mall Bukit Tinggi melalui jambatan bersambung, dan berhampiran dengan Hotel Canvas. Ia juga mudah dicapai melalui pengangkutan awam dan tidak lama lagi akan boleh diakses dengan LRT3 melalui pautan Shah Alam.

Lokasi ini dikelilingi oleh 8 pusat perubatan terkenal dan sebuah hospital am dalam radius 3 – 10km, menjadikannya tempat utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan penjagaan kesihatan. Menawarkan "TIADA obligasi Ujian Pendengaran PERCUMA dan Konsultasi PERCUMA," cawangan Bukit Tinggi kami terkenal dengan standard perkhidmatan dan penjagaan yang luar biasa, dengan ramai pelanggan yang berpuas hati menyediakan rujukan dari mulut ke mulut.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

The Landmark, Aras 1 (di atas Bilik Pameran Mercedes) – Terletak di tengah-tengah bandar Klang dan berhampiran dengan AEON Mall Bukit Tinggi – jambatan bersambung yang boleh diakses ke AEON Mall dan Hotel Canvas. Mudah dicapai melalui pengangkutan awam, dan tidak lama lagi akan diakses dengan LRT3 melalui pautan Shah Alam. Dikelilingi oleh 8 Pusat Perubatan dan Hospital Besar yang paling terkenal dalam lingkungan 3 – 10km radius.

Waktu Pembukaan Klinik Bukit Tinggi Kami

 

Isnin – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +603 3323 3527
WhatsApp : 010-315 4324

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!