fbpx
15-G, Jalan Tanjung Tokong, Tanjung Tokong 10470 Pulau Pinang
10470
Tanjung Tokong
15-G, Jalan Tanjung Tokong, Tanjung Tokong 10470 Pulau Pinang
+604 898 1030
behh@hearingpartners.com.my
6010 831 7098

Klinik Pendengaran di Tanjung Tokong

tanjung

Rakan Pendengaran Tanjung Tokong

Alamat:

15-G, Jalan Tanjung Tokong,
Tanjung Tokong 10470
Pulau Pinang

Ditubuhkan pada 2014, Hearing Partners Tanjung Tokong terletak di lokasi utama antara kawasan perumahan dan komersial. Dengan kebolehcapaian yang sangat baik, ia hanya berjalan kaki singkat dari perhentian pengangkutan awam, pusat beli-belah dan tempat letak kenderaan persendirian betul-betul di hadapan kedai.

Pasukan berdedikasi kami menawarkan perundingan percuma yang diperibadikan pada masa yang paling sesuai untuk anda, yang boleh diatur lebih awal melalui panggilan telefon, e-mel atau WhatsApp. Kami mengutamakan kesihatan pendengaran pelanggan kami dengan membantu mereka memahami keadaan pendengaran mereka dan menyediakan penjagaan dan bimbingan yang diperlukan pada tahap dan tahap keselesaan mereka sendiri.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Arah ke Klinik Tanjung Tokong Kami

Rakan Pendengaran Tanjung Tokong telah ditubuhkan pada 2014, terletak secara strategik antara hab pertemuan kediaman dan komersial. Dalam jarak berjalan kaki yang singkat dari perhentian pengangkutan awam, pusat membeli-belah dan tempat letak kenderaan persendirian di hadapan kedai.

Waktu Pembukaan Klinik Tanjung Tokong Kami

Isnin: 2:00 pagi – 6.00 petang
Selasa – Jumaat: 10:00 pagi – 6:00 petang

Nombor hubungan: +604 898 1030
WhatsApp: +6010 831 7098

Klinik Pendengaran Lain

Tingkatkan Kesihatan Pendengaran Anda

Cara terbaik untuk menangani kehilangan pendengaran anda adalah dengan mengetahui lebih lanjut mengenainya dan mendapatkan rawatan awal. Cari klinik terdekat anda dan biarkan pakar audiologi kami menilai kesihatan pendengaran anda hari ini!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!