fbpx
1-1-07 Elit Avenue, Jalan Mayang Pasir 3, 11950 Bayan Baru, Pulau Pinang
Elit Pulau Pinang
1-1-07 Elit Avenue, Jalan Mayang Pasir 3, 11950 Bayan Baru, Pulau Pinang
+604 - 646 4646
jjoy@hearingpartners.com.my
+6011 - 2090 7548

Klinik Pendengaran di Elit Pulau Pinang

jtyjht

Rakan Pendengaran Elit, Pulau Pinang

Alamat:

1-1-07 Elit Avenue,
Jalan Mayang Pasir 3,
11950 Bayan Baru, Pulau Pinang

Cawangan Elit kami baru-baru ini telah berpindah dari klinik sebelumnya di Queensbay Mall, di mana ia telah ditubuhkan sejak 2007. Lokasi baharu kami kini di Elit Avenue, Tingkat Bawah, terletak bersebelahan dengan restoran India yang terkenal Karaikudi. Kami juga terletak di barisan yang sama dengan FRESH 365 Mart dan James Foo Western Food.

Lokasi baharu kami terletak di tengah-tengah bandar Bayan Baru, menjadikannya mudah diakses oleh penduduk dan pengunjung. Selain itu, kami terletak berhampiran dengan pelbagai kemudahan seperti Arena SPICE, Sunshine Square, pasar Bayan Baru, Pasar Besar Giant, Hospital Pantai, Hotel Seri Malaysia, Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, serta hab perindustrian dan kawasan perumahan.

Di Rakan Kongsi Pendengaran, kami berbangga dengan perkhidmatan penjagaan selepas bertaraf tinggi kami, yang telah menjadi sumber rujukan utama daripada pelanggan kami yang berpuas hati kepada keluarga dan rakan mereka. Kami menawarkan ujian pendengaran dan perundingan percuma tanpa sebarang kewajipan. Untuk menjadualkan temujanji lebih awal, anda boleh menghubungi kami melalui telefon, e-mel atau WhatsApp.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Penjagaan Pendengaran untuk Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Hearing Partners Elit dipindahkan dari cawangan Queensbay Mall yang ditubuhkan sejak 2007. Kini kami berada di Elit Avenue, Ground Floor (bersebelahan Karaikudi, Restoran India yang terkenal), barisan yang sama dengan FRESH 365 Mart dan James Foo Western Food. – Terletak di tengah-tengah bandar Bayan Baru dan berhampiran dengan Arena SPICE, Dataran Sunshine, pasar Bayan Baru, Pasar Besar Giant, Hospital Pantai, Hotel Seri Malaysia, Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, hab perindustrian dan kediaman.

Waktu Pembukaan Klinik Amcorp Mall Kami

 

Isnin: 2:00 petang hingga 6:00 petang
Selasa – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +604 6464646
WhatsApp : +6011 – 2090 7548

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!