fbpx
No 10, Persiaran Greentown 4C, Greentown Avenue, 30450 Ipoh, Perak.
30450
Ipoh
No 10, Persiaran Greentown 4C, Greentown Avenue, 30450 Ipoh, Perak.
05-2461912
nusz@hearingpartners.com.my
010-9179716

Klinik Pendengaran di Ipoh

ipoh

Rakan Pendengaran Klinik Ipoh

Alamat:

No 10, Persiaran Greentown 4C
Greentown Avenue, 30450
Ipoh, Perak

Cawangan Ipoh telah bertapak lebih 10 tahun dan terletak di kawasan komersial utama di Ipoh berhampiran dengan jalan utama Jalan Dato Seri Ahmad Said. Ia berhampiran Old Town White Coffee (Greentown), deretan yang sama dengan Bilik Pameran Rozel Ipoh dan Emporium Borong Muaz. Mudah diakses melalui pengangkutan awam.

Membantu pelanggan memahami bahawa penting untuk merawat kehilangan pendengaran adalah keutamaan kami. Kami memastikan untuk memberikan perkhidmatan yang baik dan bertindak balas dengan sewajarnya untuk membantu dan membantu pelanggan membuat langkah seterusnya dalam perjalanan mereka ke arah pendengaran yang lebih baik. “Pendengaran Anda adalah Kepakaran Kami”

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Cawangan Ipoh telah kukuh sejak lebih 10 tahun dan terletak di kawasan komersial utama di Ipoh yang ditutup dengan jalan utama Jalan Dato Seri Ahmad Said. Ia berdekatan dengan Old Town White Coffee (Greentown), deretan yang sama dengan Bilik Pameran Rozel Ipoh dan Emporium Borong Muaz. Mudah diakses melalui pengangkutan awam.

Waktu Pembukaan Klinik Ipoh Kami

 

Isnin – Sabtu: 10:00 pagi hingga 8:30 malam

Nombor perhubungan: 05-2461912
WhatsApp: 010-9179716

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!