fbpx
14 Jalan Harimau Tarum, Taman Abad, 80250 Johor Bahru, Johor
80250
Johor Bahru
14 Jalan Harimau Tarum, Taman Abad, 80250 Johor Bahru, Johor
+607 3351455
geth@hearingpartners.com.my
010 315 3016

Klinik Pendengaran di Johor Bahru

Rakan Pendengaran di Taman Abad

Klinik Rakan Pendengaran Johor Bahru

Alamat:

14 Jalan Harimau Tarum
Taman Abad, 80250
Johor Bahru, Johor

Cawangan JB kami, terletak di Century Garden Johor Bahru, telah melayani pelanggan selama lebih dua dekad. Terletak dengan baik bertentangan dengan Plaza Pelangi dan dalam deretan yang sama dengan Standard Chartered Bank, cawangan kami mudah diakses dari jalan utama Kota Tinggi – Tebrau. Sama ada anda memilih untuk mengembara dengan pengangkutan awam atau memandu, mencari tempat letak kereta adalah mudah.

Kami mengutamakan keperluan pelanggan kami dengan menawarkan lorong kerusi roda dan menjalankan ujian pendengaran PERCUMA (atas temu janji). Pasukan kami yang berdedikasi komited untuk mendidik pelanggan tentang kepentingan menangani kehilangan pendengaran dan menyediakan perkhidmatan yang luar biasa untuk membimbing mereka ke arah pengalaman pendengaran yang lebih baik.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Cawangan JB boleh didapati di Century Garden, Johor Bahru, betul-betul di seberang Plaza Pelangi. Terletak di tengah-tengah barisan, ia terletak di sebelah Standard Chartered Bank, dengan pemandangan menghadap jalan utama Kota Tinggi – Tebrau.

Waktu Pembukaan Klinik Johor Bahru Kami

Isnin: 2:00 petang hingga 6:00 petang
Selasa – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +607 3351455
WhatsApp : 010 315 3016

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!