fbpx
No 22, Lorong Setia 1, Taman Ayer Keroh Height
75450
Melaka
No 22, Lorong Setia 1, Taman Ayer Keroh Height
+606 2930859
nobn@hearingpartners.com.my
011 57558674

Klinik Pendengaran di Melaka

rakan pendengaran meleka

Klinik Rakan Pendengaran Melaka

No 22, Lorong Setia 1, Taman Ayer Keroh Height,
75450 Ayer Keroh Melaka

Cawangan Melaka telah mantap selama 8 tahun dan terletak di 22, Lorong Setia 1, Taman Ayer Keroh Height. Kami mudah diakses dengan pengangkutan awam kerana ia terletak di hadapan jalan utama - Lebuh Ayer Keroh melalui susur keluar plaza tol PLUS Ayer Keroh. Hanya 8 minit dari MITC. Pusat kami terletak sama deretan dengan Ambank Ayer Keroh dan bersebelahan dengan Merchantrade Ayer Keroh.

Fokus utama kami ialah menyediakan kualiti dan menyampaikan perkhidmatan yang baik untuk memastikan pelanggan memperoleh semula kebebasan mereka dalam kehidupan seharian peribadi dan profesional sebanyak mungkin. Setiap orang berhak mendapat kualiti pendengaran yang terbaik adalah keutamaan kami.

Ujian pendengaran PERCUMA disediakan atas dasar temu janji.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Penjagaan Pendengaran untuk Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Kami mudah diakses dengan pengangkutan awam kerana ia terletak di hadapan jalan utama - Lebuh Ayer Keroh melalui susur keluar plaza tol PLUS Ayer Keroh.

Hanya 8 minit dari MITC. Pusat kami terletak sama deretan dengan Ambank Ayer Keroh dan bersebelahan dengan Merchantrade Ayer Keroh.

Waktu Pembukaan Klinik Melaka Kami

Isnin: 2:00 petang hingga 6:00 petang
Selasa – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +606 2930859
WhatsApp : 011 57558674

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!