fbpx
24G, Jalan Medan Putra 4, Pusat Perniagaan Medan Putra, Menjalara, Kepong, 51200 Kuala Lumpur No.
51200
Menjalara Kepong
24G, Jalan Medan Putra 4, Pusat Perniagaan Medan Putra, Menjalara, Kepong, 51200 Kuala Lumpur No.
+603 6280 8168
nuna@hearingpartners.com.my
011 5754 0592

Klinik Pendengaran di Menjalara Kepong

menjalara

Rakan Pendengaran Klinik Menjalara Kepong

Alamat:

24G, Jalan Medan Putra 4, Pusat Perniagaan Medan Putra, Menjalara, Kepong, 51200 Kuala Lumpur No.

Cawangan Menjalara kami, yang sebelum ini terletak di Waterfront Desa Park City, kini terletak di Pusat Perniagaan Medan Putra yang sibuk di Kepong. Dikelilingi oleh pembangunan kediaman dan komersial di Bandar Menjalara, anda boleh menemui kami dengan mudah di deretan yang sama dengan cawangan JPJ Menjalara, betul-betul di sebelah Doggie Kingdom, sebuah kedai haiwan peliharaan.

Selain lokasi kami yang selesa, kami menawarkan ujian pendengaran dan perundingan percuma. Matlamat utama kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan kami dan untuk mengubah cara orang ramai melihat masalah lama. Kami berdedikasi untuk memudahkan gaya hidup yang sepatutnya boleh diakses oleh semua orang, termasuk orang yang anda sayangi dan diri anda sendiri.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Pusat kami terletak di Pusat Perniagaan Medan Putra di Menjalara, Kepong. Pusat Perniagaan Medan Putra adalah hab komersial yang sibuk di Bandar Menjalara yang dikelilingi oleh pembangunan kediaman dan komersial. Kami berada di barisan yang sama dengan cawangan JPJ Menjalara, di sebelah Doggie Kingdom, sebuah kedai haiwan peliharaan.

Waktu Pembukaan Klinik Menjalara Kepong Kami

Isnin: 2:00 petang hingga 6:00 petang
Selasa – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +603 6280 8168
WhatsApp : 011 5754 0592

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!