fbpx
103, Pusat Perniagaan Raja Uda, Jalan Raja Uda, 12300 Butterworth, Pulau Pinang.
12300
Raja Uda
103, Pusat Perniagaan Raja Uda, Jalan Raja Uda, 12300 Butterworth, Pulau Pinang.
+604 323 1030
glim@hearingpartners.com.my
017 699 1004

Klinik Pendengaran di Raja Uda

raja uda

Rakan Pendengaran Klinik Raja Uda

Alamat:

103, Pusat Perniagaan Raja Uda, Jalan Raja Uda,
12300 Butterworth, Pulau Pinang.

Cawangan Raja Uda, yang ditubuhkan pada 2013, mempunyai lokasi utama di kawasan komersial utama di sepanjang Jalan Raja Uda. Terletak di tingkat bawah, ia berkongsi deretan yang sama dengan restoran Salam Nasi Kandar, Pusat Terapi Pertuturan Pasifik dan Klinik Pakar Chen & Yu. Bertentangan dengan cawangan kami, anda boleh menemui Restoran KFC Raja Uda dan Pakar Mata Ho.

Tempat letak kereta yang luas terletak di hadapan dan di sebelah kedai kami. Fokus utama kami adalah untuk meningkatkan kesedaran tentang kesihatan pendengaran dan menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dan mesra kepada orang ramai.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Cawangan Raja Uda telah bertapak selama 9 tahun sejak 2013 dan terletak di kawasan komersial utama di Jalan Raja Uda. Menghadap jalan utama Jalan Raja Uda, kami terletak di tingkat bawah, deretan yang sama dengan restoran Salam Nasi Kandar, Pusat Terapi Pertuturan Pasifik, Klinik Pakar Chen & Yu. Restoran KFC Raja Uda dan Pakar Mata Ho kedua-duanya terletak bertentangan dengan kami. Terdapat tempat letak kereta yang luas betul-betul di hadapan dan di sebelah kedai kami.

Waktu Pembukaan Klinik Raja Uda Kami

Isnin: 2:00 petang hingga 6:00 petang
Selasa – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +604 323 1030
WhatsApp : 017 699 1004

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!