fbpx
Bilik Perundingan A809, Tingkat 8, Blok A, Hospital Pantai Kuala Lumpur.
59100
Pusat Pendengaran & Imbangan Kuala Lumpur (HBC)
Bilik Perundingan A809, Tingkat 8, Blok A, Hospital Pantai Kuala Lumpur.
+603-22823299
nukh@hearingpartners.com.my
011-27374146

Pusat Pendengaran & Imbangan

Pusat Pendengaran & Imbangan Rakan Pendengaran

Klinik HBC Rakan Pendengaran

Alamat:

Bilik Perundingan A809, Tingkat 8, Blok A,
Hospital Pantai Kuala Lumpur.

Klinik kami terletak di dalam Hospital Pantai Kuala Lumpur di Blok A di aras 8, Suite 809. Kami pakar dalam menyediakan perkhidmatan penjagaan pendengaran yang komprehensif untuk individu dari semua peringkat umur, daripada bayi hingga kanak-kanak dan dewasa. Selain perkhidmatan diagnostik, kami juga menawarkan penilaian vestibular untuk menangani masalah kesihatan pendengaran yang lebih luas.

Berada di dalam hospital membolehkan kami bekerjasama rapat dengan pelbagai profesional seperti doktor ENT, Pakar Pediatrik dan Jurupulih Pertuturan, memudahkan pendekatan holistik terhadap penjagaan pesakit.

Pasukan pakar audiologi kami sangat berpengalaman dalam menguruskan isu pendengaran dan memasang alat bantu pendengaran, memastikan pesakit mendapat penjagaan yang terbaik. Mereka juga mahir dalam produk dan teknologi penjagaan pendengaran terkini, menjamin bahawa pesakit kami mempunyai akses kepada penyelesaian termaju yang tersedia.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Kami terletak di Hospital Pantai Kuala Lumpur. Sebagai penyedia perkhidmatan di sini, kami berada di Blok A, aras 8, Suite 809. Kami adalah salah satu pusat diagnostik yang menyediakan perkhidmatan penjagaan pendengaran untuk semua peringkat umur, termasuk bayi dan kanak-kanak. Penilaian vestibular juga dalam skop perkhidmatan kami juga. Lokasi kami di hospital membolehkan kami mengadakan kerjasama pelbagai disiplin dengan profesional lain seperti doktor ENT, Pakar Pediatrik, Jurupulih Pertuturan dll. yang boleh dilakukan secara sehenti dan untuk pengurusan yang lebih baik.

Waktu Pembukaan Klinik HBC Kami

Isnin – Jumaat: 9:00 pagi hingga 5:00 petang
Sabtu: 9:00 pagi hingga 1:00 tengah hari

Nombor hubungan: +603-22823299
WhatsApp : 011-27374146

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!