fbpx
Unit 229, 2nd Floor, Amcorp Mall, 18 Jalan Persiaran Barat, 46050 Petaling Jaya, Selangor.
46050
Amcorp Mall
Unit 229, 2nd Floor, Amcorp Mall, 18 Jalan Persiaran Barat, 46050 Petaling Jaya, Selangor.
+603 79588257
nuis@hearingpartners.com.my
010 8346257

Klinik Pendengaran di Amcorp Mall

amcorp berskala

Rakan Pendengaran Klinik Amcorp Mall

Alamat:

Unit 229, Tingkat 2, Amcorp Mall,
18 Jalan Persiaran Barat, 46050 Petaling Jaya, Selangor.

Rakan Pendengaran di Amcorp Mall boleh didapati di tingkat dua Amcorp Mall di Petaling Jaya. Ia terletak berhampiran Pos Malaysia, menjadikannya mudah diakses oleh pelanggan. Tempat letak kereta adalah bebas kerumitan dengan ruang yang luas tersedia di hadapan pusat membeli-belah dan di ruangan bawah tanah. Bagi mereka yang menggunakan pengangkutan awam, terdapat perhentian teksi di pintu masuk pusat membeli-belah dan LRT Taman Jaya hanya dalam jarak 5 minit berjalan kaki.

Komitmen kami untuk mengutamakan pelanggan membolehkan kami memberikan perkhidmatan yang cemerlang dan membantu mereka dalam meningkatkan kualiti hidup mereka melalui pendengaran yang lebih baik.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Wanita meletakkan tangan ke telinga

Penjagaan Pendengaran untuk Dewasa

Rakan Kongsi Pendengaran menawarkan ujian pendengaran percuma dan 2 pelan rawatan asas untuk menampung setiap kes kehilangan pendengaran individu.

Budak Asia menyentuh telinganya

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pasukan kami menggunakan sistem penilaian yang komprehensif untuk mengesan gejala dengan cepat dan menjalankan rawatan yang sesuai untuk anak anda.  

Wanita dalam kesakitan kerana telinganya

Rawatan Tinnitus

Punca dan gejala tinnitus boleh berbeza-beza, oleh itu pakar penjagaan pendengaran kami akan membantu mengenal pasti pelan rawatan terbaik untuk anda.

Wanita duduk di atas katil berasa pening

Ujian Diagnostik Pening dan Imbangan

Kakitangan audiologi kami sangat berpengalaman dan akan menggunakan peralatan yang sesuai untuk memberikan penilaian diagnostik yang menyeluruh. 

Wanita memegang 2 alat pendengaran di tangan

Proses Pemilihan dan Penjagaan Instrumen

Kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dewasa dan kanak-kanak serta proses selepas penjagaan untuk memenuhi keperluan unik.

Hearing Partners Amcorp Mall terletak di 2nd floor of Amcorp Mall, Petaling Jaya. Outlet ini terletak berhampiran Pos Malaysia.

Tempat letak kereta adalah mudah kerana banyak terdapat di hadapan dan ruang bawah tanah pusat membeli-belah. Kami mudah diakses dengan pengangkutan awam kerana perhentian teksi disediakan di pintu masuk pusat membeli-belah dan LRT Taman Jaya berada dalam jarak 5 minit berjalan kaki.

Waktu Pembukaan Klinik Amcorp Mall Kami

 

Isnin: 2:00 petang hingga 6:00 petang
Selasa – Sabtu: 10:00 pagi hingga 6:00 petang

Nombor hubungan: +603 79588257
WhatsApp : 010 8346257

Klinik Pendengaran Lain

Mari Bergerak Ke Arah Peningkatan Pendengaran

Pakar penjagaan pendengaran kami boleh membimbing anda ke arah pendengaran yang lebih baik. Tempah temujanji dengan kami sekarang!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!