fbpx
No 11, Jalan SS2/55, Petaling Jaya, 47300, Petaling Jaya, Selangor
47300
SS2
No 11, Jalan SS2/55, Petaling Jaya, 47300, Petaling Jaya, Selangor
+603 7873 7946
nura@hearingpartners.com.my
010 316 2595

Klinik Pendengaran di SS2 Petaling Jaya

Rakan Pendengaran di SS2

Rakan Pendengaran Klinik SS2 Petaling Jaya

Alamat:

No 11, Jalan SS2/55, Petaling Jaya, 47300,
Petaling Jaya, Selangor

Cawangan SS2 telah berjaya beroperasi selama lebih sedekad dan terletak di kawasan komersial yang sibuk di Petaling Jaya, bersebelahan dengan Jalan SS2/55 yang terkenal. Lokasinya yang strategik menempatkannya berhampiran 99 Speedmart, dan ia berada di barisan yang sama dengan Alliance Bank dan Kedai Barang Kemas Poh Kong. Cawangan ini mudah diakses melalui pengangkutan awam dan juga terletak berhampiran pasar pagi.

Untuk meningkatkan lagi keselesaan pelanggan, kami menawarkan tempat letak kereta percuma betul-betul di hadapan kedai, serta lorong kerusi roda khusus untuk pelanggan yang memerlukan pergerakan. Selain itu, kami menyediakan ujian pendengaran percuma atas dasar temu janji. Pasukan kami yang berdedikasi komited untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa dan menyediakan sokongan yang diperlukan untuk membimbing pelanggan dalam perjalanan mereka ke arah pendengaran yang lebih baik.

Ujian dan Perkhidmatan Pendengaran

Pakar audio menggunakan alat pendengaran untuk memeriksa telinga lelaki

Ujian Pendengaran Dewasa

Adakah anda tahu bahawa kehilangan pendengaran adalah punca utama kecacatan orang dewasa? Rakan Pendengaran menyediakan pelbagai ujian untuk menilai sensitiviti bunyi anda.

instrumen 1

Ujian Pendengaran untuk Bayi & Kanak-kanak

Pendengaran yang baik adalah penting untuk perkembangan dan kehidupan sosial kanak-kanak. Pasukan kami menjalankan penilaian khusus untuk kanak-kanak untuk mengesan gejala awal masalah pendengaran

Arah ke Klinik SS2 Petaling Jaya Kami

Cawangan SS2 telah ditubuhkan lebih 10 tahun dan terletak di kawasan komersial utama di Petaling Jaya yang ditutup dengan jalan utama Jalan SS2/55. Ia berdekatan dengan 99 Speedmart, deretan yang sama dengan Alliance Bank & Kedai Barang Kemas Poh Kong. Mudah diakses melalui pengangkutan awam dan pasar pagi.

Waktu Pembukaan Klinik SS2 Petaling Jaya Kami

Isnin: 2.00 petang – 6.00 petang
Selasa – Sabtu: 10.00 pagi – 6.00 petang

Nombor hubungan: +603 7873 7946
WhatsApp : 010 316 2595

Klinik Pendengaran Lain

Kami akan membimbing anda kepada pendengaran yang lebih baik

 

Kepuasan pelanggan kami adalah amat penting bagi kami. Rakan Kongsi Pendengaran akan memastikan bahawa kami membimbing anda melalui setiap langkah proses untuk meningkatkan pendengaran dan kualiti hidup anda!

Jangan tunggu! Tempah ujian pendengaran di Hearing Partners hanya dengan beberapa klik!